De voordelen van aluminium


Droom je van een woning met veel lichtinval? Staan grote raampartijen met een fijn profiel op je verlanglijstje? Val je voor de charme van steellook ramen? Of hou je van strak en eigentijds design? In al deze gevallen zijn aluminium ramen je op het lijf geschreven. Door de stevigheid van het materiaal, zijn bij grote aluminium ramen fijnere profielen mogelijk. We zetten de belangrijkste troeven van dit materiaal voor je op een rijtje:

Extra portie pit

Onze aluminium ramen zijn slank en elegant. Maar wie dacht dat aluminium ramen enkel passen bij een moderne woonstijl heeft het mis! Aluminium leent zicht perfect voor uiteenlopende stijlen. Ze zetten de strakke uitstraling van een moderne woning extra kracht bij maar passen tegelijkertijd perfect in een landelijke of klassieke woning met extra pit.Bovendien zijn onze aluminium ramen verkrijgbaar in alle RAL-kleuren, zowel mat als glanzend. De mogelijkheden zijn dus eindeloos! Een leuk detail: je kan bij aluminium ramen ook de scharnieren en de raamkrukken in dezelfde kleur laten maken zodat ze nauwelijks opvallen. Een stijlvol resultaat verzekerd!

Krachtpatser

De aluminium ramen zijn ongetwijfeld de krachtpatsers onder de ramen. Ze zijn tegelijkertijd ultra sterk én licht, wat resulteert in ontzettend veel toepassingsmogelijkheden. Heb je een voorkeur voor grote raampartijen? Dan is aluminium wat je zoekt. Dat maakt van aluminium hét materiaal voor de architectuur van vandaag.Aluminium is bovendien een uiterst veilig materiaal. De sterkte van het materiaal biedt een ideale bescherming tegen inbraak en brand. Je aluminium ramen maken van je huis jouw veilige thuis.

Sterk staaltje isolatie

Onze aluminium ramen zijn niet alleen bijzonder stevig en strak, ze scoren ook ontzettend goed op vlak van isolatie. De aluminium ramen van KwadrO hebben hun uitstekende isolatiewaarden onder meer te danken aan hun revolutionaire dichtingen en een standaard driekamersysteem, zowel in het kader als in de vleugelprofielen. Bovendien kan je nog een stapje verder gaan met hoog rendementsglas.

Poetsen was nog nooit zo makkelijk

Onze aluminium ramen gaan met gemak een leven lang mee, zonder in te boeten op kleurvastheid en vormgeving. Of het nu tropisch warm of ijzig koud is, aluminium kan tegen een stootje en zal nooit barsten of scheuren. Bovendien zijn aluminium ramen heel onderhoudsvriendelijk. Schilderen of vernissen is niet nodig en het materiaal trekt geen stof aan. Een paar keer per jaar met lauw water en een neutrale zeep wassen en klaar is kees! Download onze onderhoudsbrochure voor meer informatie over het onderhoud en de reiniging van je aluminium ramen.

Groen, groener, groenst

Ook voor wie eco-minded is, is aluminium een juiste keuze. Het is een hoogwaardig materiaal waardoor het een leven lang mee gaat en daarom op en top duurzaam. Het lage energieverbruik tijdens de productie en zijn 100% recycleerbaarheid maken van aluminium bovendien een ecologisch verantwoord product.Graag nog meer informatie over aluminium ramen of deuren? Spring eens binnen in een KwadrO-showroom. Onze vakmensen staan klaar om je verder te helpen.

Maak een afspraak in een showroom in je buurt

Meest Recente Posts

Gratis advies van onze experts

Klik hieronder, vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.