KwadrO Rumst, Grimbergen en Dilbeek strijden mee voor het goede doel


Als expert in de bouwsector weet KwadrO als geen ander hoe belangrijk een stevig fundament is. Dit principe passen we niet alleen toe in onze dagdagelijkse werkzaamheden, maar ook in onze gemeenschapsbijdragen. KwadrO Rumst, Grimbergen en Dilbeek hebben dit wederom aangetoond door hun steun als sponsor én als deelnemers samen met Panache Grenache voor Kom op tegen Kanker.

Panache Grenache is een groep sportieve en geëngageerde mensen uit Humbeek en omstreken die zich inzetten voor de strijd tegen kanker door het organiseren van verschillende acties en evenementen onder de noemer "Humbeek Tegen Kanker". De opgehaalde fondsen worden volledig gedoneerd aan Kom Op Tegen Kanker via inschrijvingen voor hun evenementen "De 1000km" en "De 100km-run".

Een krachtige trap tegen kanker

Het Hemelvaartweekend van 2024 werd gekenmerkt door de krachtige pedaalslagen van Panache Grenache met de steun van KwadrO. Met volle overgave en teamwork hebben 10 ploegen van 8 fietsers de afstand van 10.000 kilometer vermorzeld. Op deze manier werd er maar liefst €55.000 ingezameld voor 'Kom op tegen Kanker'.



De toekomst tegemoet: met glans en hoop

  KwadrO zal ook in de toekomst verder gaan met de steun van Panache Grenache en 'Kom op tegen Kanker'. Zo staat de 100km-run van 2025 alvast in de agenda. De deelname van KwadrO aan deze initiatieven is slechts een van de vele manieren waarop we bij KwadrO onze steun voor het goede doel tot uitdrukking brengen. We gaan verder. Voor elk verkocht raam beloven we twee bomen te planten, waarmee we jaarlijks een aanzienlijke hoeveelheid CO2 verminderen. Ons ultieme doel? Meer dan 10.000 Ha groen toevoegen aan onze planeet tegen 2030 en een minimum van 400 ton CO2-afname per jaar. Benieuwd hoe we dat aanpakken? Ontdek het hier.



Meest Recente Posts

Gratis advies van onze experts

Klik hieronder, vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.