Het Blind Gekocht project in Hasselt: Laat je inspireren door de woning van Pieter en Mevin


Als je droomt van een charmante cottagewoning, dan kan het eerste Blind Gekocht project van seizoen 6, van Pieter en Mevin in Hasselt je zeker inspireren. Ze zochten naar een woning met opslagruimte, een ruime tuin en dat alles in cottagestijl. Maar hoe breng je die typische cottage charme in je huis op een hedendaagse manier, rekening houdend met de huidige isolatienormen? Precies ja, met de juiste keuze in ramen en deuren!

Een hedendaagse twist aan cottagestijl

De nieuwe KwadrO ramen en deuren in het Blind Gekocht project in Hasselt van Pieter en Mevin maken de connectie tussen de traditionele look en het hedendaags comfort. Interieurarchitecte Dorien maakte hier een slimme keuze door een combinatie van pvc en hout te integreren. De grijsgroene pvc ramen hebben een klassieke verdeling, terwijl de houten ramen strakker zijn gehouden. De voorgevel oogt door de combinatie van de houten voordeur en grijsgroene ramen landelijk en uitnodigend. Zo ontstaat er een prachtige hedendaagse versie van de landelijke stijl, het frisse cottage gevoel dat Dorien voor ogen had voor dit jonge koppel.De meerwaarde van de juiste materialen

Het kiezen van de juiste ramen en deuren is essentieel voor het creƫren van de gewenste sfeer in een huis. De nieuwe ramen en deuren in het Blind Gekocht project in Hasselt zijn niet alleen stijlvol; ze zorgen ook voor een betere isolatie, zowel thermisch als akoestisch. Door te kiezen voor pvc ramen met fijne profielen en steellook kruishouten in een stijlvolle grijsgroene kleur, in plaats van volledig aluminium steellook ramen, profiteren Mevin en Pieter niet alleen van een even verfijnde look, maar ook van een budgetslimmere en superisolerende oplossing.

Het binnenklimaat is door de hoge isolatiewaarden significant verbeterd, waardoor het koppel hier recht heeft op een isolatiepremie.

Kwaliteit en dromen verenigd

Ook voor ons was het spannend om de reactie van Pieter en Mevin te zien. Onze missie is om in elk project de wensen van de klant op vlak van esthetiek te verenigen met kwaliteit en duurzaamheid. Met als hoogste doel een super tevreden klant. Maar zijn we samen met architecte Dorien in geslaagd om voldoende rekening te houden met de specifieke wensen van Pieter en Mevin? Hun euforische reactie sprak boekdelen. Mission completed!

Graag een overzicht van de gebruikte materialen in dit project? Bekijk het hier.

Benieuwd wat KwadrO ramen & deuren voor jouw project kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op met ons.  Image description

Kom langs in een showroom dicht bij jou

Met meer dan 22 showrooms, is KwadrO jouw specialist voor ramen en deuren. Ontdek de showroom in jouw buurt en maak een vrijblijvende afspraak.

Vind een showroom in je buurt

Meest Recente Posts

Gratis advies van onze experts

Klik hieronder, vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.