KwadrO Rumst gaat voor optimale dienstverlening met grotere toonzaal


Sinds september vind je KwadrO Ramen Deuren Rumst terug op een nieuwe locatie. “We zijn verhuisd naar Bussestraat 44 in Rumst om ons cliënteel nog beter van dienst te kunnen zijn”, vertelt zaakvoerder Jurgen Daelemans. “Een toplocatie, waar we over voldoende ruimte beschikken zodat alle technische en esthetische KwadrO-producten voortreffelijk tot hun recht komen.”

Mensen die de locatie van de oude showroom in Rumst nog kennen, zullen de nieuwe toonzaal van KwadrO ook vlot vinden. Op slechts 100 meter verder vond zaakvoerder Jurgen Daelemans een nieuw onderkomen. “We bevinden ons nu aan het kruispunt Rumst-Lier en Mechelen-Antwerpen, een echte triple A-locatie met heel wat bekende merken en winkelketens in de buurt. Met een vlotte ontsluiting naar de E19 en een ruime parking voor de deur zijn we makkelijk bereikbaar.”

Advies op maat

Jurgen staat samen met zijn broer Rudi Daelemans aan het hoofd van de nieuwe showroom in Rumst. Twee adviseurs Pieterjan en Brent vervolledigen het team. “We begeleiden mensen met bouwdromen en renovatieplannen, van idee tot plaatsing”, aldus Jurgen. “Dat doen we met advies op maat, kwalitatieve producten en vakmanschap.” Een verkennend gesprek vormt de eerste stap bij een bezoek aan de showroom. “Pieterjan en Brent luisteren naar jouw vragen en bepalen vervolgens welke ramen en deuren van toepassing zijn voor jouw bouw- of renovatieproject. Bovendien zijn ze op de hoogte van mogelijke premies en subsidies. Vervolgens stellen we een offerte op. Dat doen we op basis van bouwplannen bij een nieuwbouwwoning, voor een renovatieproject voeren we een opmeting uit. Overtuigd? Dan gaan de ramen en deuren in productie en zorgen onze vakmensen voor een kwalitatieve plaatsing en afwerking. Doorheen het volledige traject zijn onze adviseurs continu bereikbaar”, aldus Jurgen.

KwadrO-ambassadeur

Jurgen is niet aan zijn proefstuk toe. Naast de toonzaal in Rumst stuurt hij samen met zijn broer Rudi ook de showrooms in Vilvoorde en in Dilbeek aan. Jurgen: “Na mijn studententijd belandde ik al snel in de salessector. Ik kreeg de kans om een salesorganisatie van een buitenlands bedrijf mee op te starten in België. Tijdens dit traject ervoer ik snel dat ik de capaciteiten had om een eigen zaak op te starten.” Jurgen was in het verleden zelf ook nog klant bij KwadrO Vilvoorde, een showroom die Jurgen nu als zaakvoerder aanstuurt. “Na een bezoek aan de KwadrO-franchisebeurs was ik overtuigd. Enkele gesprekken later met de mensen van KwadrO zijn we samen in zee gegaan.” Met succes, zo blijkt, want nu staat Jurgen aan het hoofd van drie KwadrO-showrooms in Rumst, Vilvoorde en Dilbeek. “Ons eigen KwadrO-netwerk”, lacht Jurgen.

Dromen die werkelijkheid worden

“Mijn broer Rudi is verantwoordelijk voor de uitvoering, ikzelf leg de focus op de verkoop”, legt Jurgen uit. “In onze showroom in Rumst word je ontvangen door Pieterjan en Brent, twee jonge adviseurs met heel wat technische bagage.” Tijdens zijn bezoek aan de showroom in Vilvoorde ettelijke jaren geleden, kwam Jurgen in contact met een werkwijze die hij vandaag zelf hanteert in zijn toonzalen. “Zowel de offertebespreking als de verkoop en de plaatsing bleken een verhaal van kwaliteit en dromen die werkelijkheid worden. Die aanpak en klantgerichtheid vond ik een verademing in de toch wel stugge wereld die de bouwsector soms is. Onze service in de drie showrooms is gestoeld op die ervaring. Daarnaast zetten we continu in op vorming en motivatie van onze medewerkers. Positief ingestelde en goed opgeleide mensen zijn immers de hoeksteen van iedere onderneming.”

Breed aanbod

Op de Belgische woningmarkt wint renovatie aan belang. “Daarom hebben we onze diensten en ons aanbod de laatste jaren ook sterk uitgebreid met renovatieoplossingen”, stelt Jurgen. “Door die knowhow kunnen we samen met de klant op zoek gaan naar een geschikte oplossing voor zijn renovatieplannen. Maar ook bij nieuwbouwprojecten kunnen we voor elk vraagstuk de gepaste ramen en deuren aanbieden en plaatsen.” Een breed aanbod dus, waardoor de nood aan een grotere toonzaal ontstond. “De koffie staat klaar! Onze adviseurs Pieterjan en Brent ontvangen jullie met open armen en beantwoorden met plezier en kennis van zaken alle vragen over ramen en deuren”, besluit Jurgen.

Maak een afspraak in een showroom in je buurt

Meest Recente Posts

Gratis advies van onze experts

Klik hieronder, vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.