KwadrO-zaakvoerders Rudi en Jurgen zetten zich opnieuw in voor het goede doel


Afgelopen weekend zetten onze collega's Rudi en Jurgen van KwadrO ramen en deuren Grimbergen, Rumst en Dilbeek zich met hun team Panache Grenache weer in voor het goede doel. Deze groep sportieve en geëngageerde mensen bundelde de krachten om deel te nemen aan een bijzonder evenement; de 1000 km van Kom op tegen Kanker.

Een bedrag om ‘u’ tegen te zeggen

Met maar liefst tien fietsploegen zette Panache Grenache zich, naar jaarlijkse gewoonte, in om geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Dankzij hun inspanningen en de steun van sponsors zoals KwadrO, sympathisanten, fans en vrijwilligers haalden ze een indrukwekkend bedrag van 55.000 euro binnen voor Kom Op Tegen Kanker. Daarmee leveren ze een substantiële bijdrage aan het wetenschappelijk onderzoek naar kanker.

Bewustzijn creëren

De 1000 km van Kom op tegen Kanker is een jaarlijks terugkerend evenement dat fietsers uitdaagt om gedurende vier dagen een afstand van 1000 km af te leggen. Het evenement is niet alleen een test van fysiek uithoudingsvermogen, maar ook een gelegenheid om bewustzijn te creëren en geld in te zamelen voor de strijd tegen kanker.

Samen sterk

Het succes van Panache Grenache kan niet alleen worden toegeschreven aan hun sportieve prestaties, maar ook aan hun vermogen om anderen te mobiliseren en te inspireren. Ze hebben de steun van vrienden, familie en collega's weten te vergaren, die allemaal hebben bijgedragen aan het bereiken van het streefbedrag. Hun inzet heeft laten zien dat wanneer mensen samenwerken en zich verenigen voor een gemeenschappelijk doel, buitengewone resultaten mogelijk zijn.

Maak een afspraak in een showroom in je buurt

Meest Recente Posts

Gratis advies van onze experts

Klik hieronder, vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.