Steellook ramen: alternatief voor stalen ramen


Steellook ramen: de uitstraling van staal met het prijskaartje van aluminium

Stalen ramen hebben de laatste jaren aan populariteit gewonnen. Omdat staal een heel sterk materiaal is kunnen de profielen zonder probleem zeer fijn worden uitgevoerd; in diverse vormen en bij de meest uiteenlopende bouwstijlen. Maar stalen ramen hebben ook nadelen. Denk maar aan het hoge prijskaartje en de thermische isolatiewaarde die niet uitstekend is - zeker niet in vergelijking met bijvoorbeeld aluminium. Daarom introduceerden we enkele jaren geleden de steellook ramen in ons gamma.

Wat zijn steellook ramen?

Steellook ramen zijn aluminium ramen die qua uiterlijk amper te onderscheiden zijn van echte stalen ramen. Het KwadrO steellook gamma is dan ook een uniek aluminium systeem dat uitblinkt op esthetisch vlak. We bereiken deze look met smalle profielen, speciale opbouwstukken en een aangepast kleurengamma. Bovendien beschikt deze reeks over de beste isolatiewaarden in zijn soort. Met KwadrO steellook ramen krijg je dus de verfijnde uitstraling van stalen ramen, maar dan met betere isolatiewaarden én tegen een voordeligere prijs.

Kiezen voor steellook ramen…

...dat is kiezen voor licht, ruimte en gemak! Dankzij de sterkte van aluminium kan je met deze steellook ramen grote glaspartijen bekomen, en dit met slechts zeer dunne profielen. Ideaal bijvoorbeeld om verschillende verdiepingen te overspannen. Dankzij de slanke profilering krijg je een maximale lichtinval én een ongeëvenaarde klasse. De moderne, elegante uitstraling van steellook ramen past zowel bij moderne als bij meer landelijke woningen, onder andere omdat je kan kiezen uit diverse kleuren. Tot slot, maar zeker niet onbelangrijk, zijn onze steellook ramen ook zeer onderhoudsvriendelijk.

Het perfecte alternatief voor stalen ramen

Je houdt van de elegante uitstraling van stalen ramen, maar wil graag ramen die zo goed mogelijk isoleren? En die bovendien budgettair interessanter zijn? Dan zijn de steellook ramen van KwadrO zeker het overwegen waard!

Meer weten over onze steellook ramen?

De eigenschappen en voordelen van het KwadrO steellook-gamma

Referenties KwadrO steellook

De afgelopen jaren plaatsten we al heel wat steellook ramen bij onze klanten. Hieronder vind je enkele mooie refertenties:

Maak een afspraak in een showroom in je buurt

Meest Recente Posts

Gratis advies van onze experts

Klik hieronder, vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.