Welk materiaal kies is voor mijn schuifraam?


Uiteraard moet je schuifraam perfect passen bij de stijl die je voor de rest van jouw ramen en deuren gekozen hebt. Wat niet noodzakelijk betekent dat de materiaalkeuze ook dezelfde moet zijn. We helpen je graag op weg bij de materiaalkeuze voor jouw schuifraam.

Aluminium schuiframen

Schuiframen zijn bij KwadrO in alle materialen mogelijk. Meest populair zijn aluminium schuiframen, ongeacht het materiaal dat voor de overige ramen en deuren werd gekozen. En dit om verschillende redenen:

  1. Aluminium schuiframen zijn heel solide en toepasbaar in alle systemen en groottes én binnen elke stijl.
  2. Het zal je misschien verwonderen, maar aluminium schuiframen zijn meestal het meest budgetvriendelijk.

Pvc schuiframenTips!

  • Heb je gekozen voor pvc ramen in een donkere kleur? Dan zijn aluminium schuiframen een perfecte aanvulling. Bij KwadrO wordt jouw schuifraam gefolierd geleverd: met dezelfde folie als op je pvc ramen. Je profiteert zo van de voordelen van aluminium schuiframen en je ziet het verschil niet met je pvc ramen en deuren. Slim van KwadrO, toch?
  • Onze schuiframen presteren allemaal goed op vlak van isolatie. Wil je toch een schuifraam dat extra isolerend is? Een extra isolatie-upgrade is altijd mogelijk. Vraag ernaar bij je KwadrO-adviseur.

Een keuze gemaakt of nog aan het twijfelen? Bespreek het met je KwadrO-adviseur.

Maak een afspraak in een showroom in je buurt

Meest Recente Posts

Gratis advies van onze experts

Klik hieronder, vul het formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.